Počet záznamů: 1  

Výroba surového a bílého cukru

  1. kniha

    kniha


     Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8°
    Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
     cukrovarnictví  řepa cukrová  potravinářská technologie
    SignaturaC 48.563/1
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 48.563/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVýroba surového a bílého cukru : určeno dělníkům a mistrům v cukrovarnickém prům. a žákům prům. školy potrav. technologie a záv. škol práce. 1. [díl], Řepa a těžení šťávy / Rudolf Bretschneider
    Část názvuŘepa a těžení šťávy
    Záhlaví-jméno Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 3)
    Fyz.popis150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000477659
    Edice Knižnice potravináře
    Řada potravinářské literatury
    PoznámkyPřehl. doporučené lit.. S fot. a obr. v textu. Obálka: Ignác Janík. 1112 výt.
    Předmět.hesla cukrovarnictví * řepa cukrová * potravinářská technologie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664 , 633.63 , 664.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Knížka, která je prvním svazkem souboru příruček o výrobě cukru, se zabývá jedním z nejdůležitějších úseků cukrovarnické technologie. Kromě vlastního popisu difúzního pochodu získávání řepné šťávy uvádí i některé ostatní pracovní operace, např. plavení, čištění a praní řepy, výrobu řízků i zpracování odpadu. Zvláštní kapitola je věnována cukrovarnické chemii.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.