Počet záznamů: 1  

Základy potravinářské výroby pro 1. ročník SVVŠ [střední všeobecně vzdělávací škola]

  1. kniha

    kniha


     Kureš, Václav - Autor
    1. vyd. - Praha : SPN, 1968 - 167, [1] s. ; 8°
    Učebnice pro střední všeobecně vzdělávací školy
      Foltyn, Josef - Ilustrátor
    SignaturaC 64.823
    Umístění

    %continue : %newline :  Novovič, Novo - Autor %newline : 1. vyd. %continue : - Praha : Práce, 1969 %continue : - 77, [3] s. ; 8° %newline : Knižnice odboráře ; exempláře

    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 64.823   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZáklady potravinářské výroby pro 1. ročník SVVŠ [střední všeobecně vzdělávací škola] / Václav Kureš ; Il. Josef Foltýn
    Záhlaví-jméno Kureš, Václav (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SPN, 1968 (Svoboda 4)
    Fyz.popis167, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000448527
    Edice Učebnice pro střední všeobecně vzdělávací školy (Státní pedagogické nakladatelství)
    PoznámkyVěcný rejstřík. Frontispice. Vazba: Radoslav Čáslavský. 2000 výt.
    Dal.odpovědnost Foltyn, Josef (Ilustrátor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKolektivní smlouvy v nové soustavě řízení národního hospodářství / [Autoři:] N. Novovič, M. Dvořák, S. Šíbal
    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKolektivní smlouvy v nové soustavě řízení národního hospodářství / [Autoři:] N. Novovič, M. Dvořák, S. Šíbal
    Záhlaví-jméno Novovič, Novo (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Práce, 1969 (Mír 1)
    Fyz.popis77, [3] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000424331
    Edice Knižnice odboráře ; 152
    PoznámkyObálka: Mojmír Čapek. 15000 výt.. Pozn.
    Dal.odpovědnost Šíbal, Svatopluk (Autor)
    Dvořák, Miloslav (Autor)
    Předmět.hesla kolektivní smlouvy * kolektivní vyjednávání
    Forma, žánr příručky
    Konspekt331 - Práce
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.