Počet záznamů: 1
Zvěřina pro zdraví
Adámková, Věra, 1954- - Autor
1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, 2011 - 25 s. ; 21 cm
ISBN 978-80-7394-304-2 (brož.)
Štochlová, Jaroslava - Autor
zvěřina zvěřinová jídla
informační publikace kuchařské receptySignatura C 345.204 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Zvěřina pro zdraví / Věra Adámková, Jaroslava Štochlová Záhlaví-jméno Adámková, Věra, 1954- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, 2011 Fyz.popis 25 s. ; 21 cm ISBN 978-80-7394-304-2 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002236913 Poznámky 500 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Štochlová, Jaroslava (Autor)
Předmět.hesla zvěřina * zvěřinová jídla Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.55 , 641.55:637.55 , (036) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/201111/contents/nkc20112236913_1.pdf Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1