Počet záznamů: 1  

Jak být in v písemném projevu

  1. SYS0123887
    LBL
      
    01416nam^a2200241^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230405060325.1
    007
      
    ta
    008
      
    090310s2009----xr-----------u------cze--
    015
      
    $a cnb001866262
    020
      
    $a 978-80-242-2419-0 (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)321044671
    040
      
    $a TAG001 $b cze
    072
    -7
    $a 005.91:82-6 $x Úřední korespondence $2 Konspekt $9 4
    080
      
    $a 005.91:82-6 $2 MRF
    080
      
    $a 651.5/.7 $2 MRF
    080
      
    $a 81'38 $2 MRF
    080
      
    $a 81'42 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Polívková, Alena $7 mzk2007395061 $4 aut
    245
    10
    $a Jak být in v písemném projevu : $b se vzorovými ukázkami / $c Alena Polívková
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Knižní klub, $c 2009
    300
      
    $a 157 s.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Úspěch v moderní společnosti se do značné míry zakládá i na zvládnutí komunikace v písemném projevu. Příručka přináší jak pravidla pro formální úpravu textů a uspořádání obchodních a úředních písemností (podle nejnovější normy ČSN 01 6910), tak i zásady administrativního stylu a formulování písemností včetně řady konkrétních příkladů. Podrobně se věnuje psaní životopisu a diplomových a bakalářských prací. Je nepostradatelná zejména pro administrativní pracovníky, ale i pro studenty a širokou veřejnost. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024224190 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a psaný projev $7 ph182328 $2 czenas
    650
    07
    $a korespondence $7 ph121871 $2 czenas
    650
    07
    $a písemnosti $7 ph115975 $2 czenas
    650
    07
    $a stylistika $7 ph126173 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.