Počet záznamů: 1  

Kratičké Hystorycké Wypsánj, Knjžat a Králů Vherských od neydáwněgssjch až do přjtomných časů

  1. Kratičké Hystorycké Wypsánj, Knjžat a Králů Vherských od neydáwněgssjch až do přjtomných časů

    kniha


     Semian, Michal, 1741-1812 - Autor
    W Presspurku : v Frantisska Augustýna Patzko, Králowského Priwil. Impressora, 1786 - [16], 114, 144, 226, [36], [2 vacat] s. ; 8°
      Patzko, František Augustín, - Tiskař
    SignaturaSC 133
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 133   

    Údaje o názvuKratičké Hystorycké Wypsánj, Knjžat a Králů Vherských od neydáwněgssjch až do přjtomných časů / z hodnowerných hystoryckých Pjsem včiněné, a w slowenském gazyku, Prácý Michala Semian, Onehdy slawné Ewangelické Pressowské Sskoly Kon-Rektora, nynj Při Cýrkwi Ewangelické Pezýnské, Nácy Slowanské, Slowa B. Kazatele, wydané
    Variantní názvyKratičké historické vypsání, knížat a králů uherských
    Záhlaví-jméno Semian, Michal, 1741-1812 (Autor)
    Vyd.údajeW Presspurku : v Frantisska Augustýna Patzko, Králowského Priwil. Impressora, 1786
    Fyz.popis[16], 114, 144, 226, [36], [2 vacat] s. ; 8°
    PoznámkyImpresum na titulní straně pod dvojlinkou. Vlysy, viněty, dvojlinky, živá záhlaví, signatury, kustody
    CitaceKnihopis, K15300
    Historie vlastnictvíNa rubu přední předsádky rkp.: Darowál české kňjhowňe Pán P. Schawel, 6. Ledna [1]837. Na titulní straně podpis: Kamarýt
    Poznámky k popisovanému exemplářiStaré sign.: 579/C.456 ; SC 145
    Pozn.o vazběVazba papírová - lepenkové desky potažené mramorovaným papírem, hřbet potažen původně červeným, nyní úplně vybledlým papírem. Na hřbetu dva modré štítky s titulem. Žlutá ořízka
    Dal.odpovědnost Patzko, František Augustín, 1732-1799 (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.