Počet záznamů: 1  

Zavařování


  1. 1. vyd. - Dobřejovice : Rebo Productions, 2003 - 96 s. : il. ; 28 cm
    ISBN 80-7234-253-3
    Nápadité dobroty
      Martínková, Petra, - Překladatel
     konzervování potravin  ovoce  zelenina  vaření
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 43.882
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Zavařování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 43.882   
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 43.882 SV   

    Údaje o názvuZavařování : domácí marmelády a čatní / [z nizozemského originálu ... přeložila Petra Martínková]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeDobřejovice : Rebo Productions, 2003
    Fyz.popis96 s. : il. ; 28 cm
    ISBN80-7234-253-3
    Číslo nár. bibl.cnb001194484
    Edice Nápadité dobroty
    OriginálInmaken
    Dal.odpovědnost Martínková, Petra, 1973- (Překladatel)
    Předmět.hesla konzervování potravin * ovoce * zelenina * vaření
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (083.12) , 641/642 , 664.8/.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Druh dok.KNIHY
    Zavařování
    Kuchařka obsahuje rady a tipy na práci se surovinami. Popisuje postup při přípravě zavařených pokrmů pro děti, dospělé i diabetiky. Uvádí dobu přípravy, přehled surovin i počet porcí (množství skleniček) a kalorickou hodnotu ve 100 gramech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.