Počet záznamů: 1  

Paličák. Pekárková překonala zranění a stala se mistryní světa

  1. SYS1170183
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20220929120352.1
    007
      
    ta
    008
      
    220929e20200929xr-o---g------000-0-cze-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-xr--- $b e-xr-jc $2 czenas
    072
    -7
    $a 796 $x Sport. Hry. Tělesná cvičení $9 20 $2 Konspekt
    080
      
    $a 7.071 $2 MRF
    080
      
    $a (437.31-13) $2 MRF
    080
      
    $a (437.1-13) $2 MRF
    080
      
    $a 796.412:793.32 $2 MRF
    080
      
    $a (437.319) $2 MRF
    080
      
    $a (437.19) $2 MRF
    100
    1-
    $a Nejedlý, David $4 aut
    245
    10
    $a Paličák. Pekárková překonala zranění a stala se mistryní světa : $b lékaři jí radili, aby sportovní kariéry zanechala. Eliška Pekárková na to zareagovala po svém - začala více posilovat. Po rehabilitaci se vrátila a vyhrála, co se dalo / $c David Nejedlý ; foto: David Kratochvíl
    300
      
    $b Ilustrace
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a 1 fotografie
    600
    14
    $a Pekárková, Eliška
    610
    24
    $a Prezioso (umělecká skupina)
    650
    07
    $a mažoretky $z Čechy jižní (Česko) $7 ph771120 $2 czenas
    650
    07
    $a umělecké skupiny $z Čechy jižní (Česko) $7 ph126906 $2 czenas
    651
    -7
    $a Blatná (Strakonice, Česko) $7 ge134070 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kratochvíl, David $4 pht
    773
    0-
    $t Českobudějovický deník $x 1802-0798 $g č. 227 (29.09.2020), s. 9 $q 227 $9 20200929
    856
    41
    $u https://kramerius.cbvk.cz/search/handle/uuid:4224bed7-e097-11eb-bcdf-001b63bd97ba $3 Digitalizovaný dokument $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001 $t rd
    FMT
      
    PA
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.