Počet záznamů: 1  

Protein and lipid oxidation in fish - pathways, kinetics and products

  1. C 396.804
    Protein and lipid oxidation in fish - pathways, kinetics and products = Oxidace proteinů a lipidů u ryb - dráhy, kinetika a produkty / Nima Hematyar. -- Vodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2019. -- ISBN : 978-80-7514-092-0 (brožováno).
    Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
    rybí produkty * kapr obecný * okoun říční * živočišné bílkoviny * lipidy * oxidace * zpracování živočišných produktů * skladování * disertace * teze
    637'8. 597.551.214. 597.556.331.1. 577.112.8:591.1. 577.115. 542.943. 637.03. 621.796. (043.3). (048.3)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.