Počet záznamů: 1  

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hán, Jan, 1973- - Autor
    Vydání první - 351 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7552-253-5
      Beránek, Martina, - Autor   Belešová, Stanislava - Autor   Mrkos, Dan, - Autor   Studnička, Petr, - Autor   Frascona' Sochůrková, Martina - Autor
     hotelnictví  ubytovací zařízení  hotely  management
     kolektivní monografie
    SignaturaC 358.378/2
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.378/2   

    Údaje o názvuVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý, Ubytovací služby / Jan Hán, Martina Beránek, Stanislava Belešová, Dan Mrkos, Petr Studnička, Martina Sochůrková
    Část názvuUbytovací služby
    Záhlaví-jméno Hán, Jan, 1973- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Wolters Kluwer, 2016
    Fyz.popis351 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7552-253-5
    Číslo nár. bibl.cnb002796036
    PoznámkyPod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Dal.odpovědnost Beránek, Martina, 1964- (Autor)
    Belešová, Stanislava (Autor)
    Mrkos, Dan, 1949- (Autor)
    Studnička, Petr, 1983- (Autor)
    Frascona' Sochůrková, Martina (Autor)
    Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla hotelnictví * ubytovací zařízení * hotely * management
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt640.4 - Hotelnictví. Stravování
    MDT 640.4 , 640.41/.42 , 640.41 , 005 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Druh dok.KNIHY
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
    Publikace se zaměřuje na vybrané aspekty řízení ubytovacích zařízení a realizaci ubytovacích služeb. Svým pojetím začleňuje problematiku do širších souvislostí, s důrazem na cestovní ruch. Vytváří obraz o jednotlivých typech a vlastnostech ubytovacích zařízení a jejich služeb, pojednává o ekonomicko-manažerských aspektech realizace ubytovacích služeb a poukazuje na vybraná technická a technologická řešení. V neposlední řadě pokrývá také některé aktuální výzvy a náměty z oblasti hotelového marketingu a prodeje. Kniha přináší nejen aktuální pohledy, pojetí a statistiky současného stavu výše uvedených oblastí, ale snaží se také přinášet náměty aplikace nových, mnohdy jen zatím pilotně zaváděných metod a nástrojů v oblasti hotelového developmentu, procesního řízení, marketingu apod. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.