Počet záznamů: 1  

Mlékařství

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Prokš, Josef, 1892-1974 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1965 - 365, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Kněz, Václav - Autor úvodu atd.
     mlékařství
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 47.319/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 47.319/2   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 47.319/2 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMlékařství : vysokošk. učebnice : Určeno stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze, chem. fak. Slov. vys. školy techn. v Bratislavě a Vys. školy zeměd. v Brně. Díl 2 / Josef Prokš ; Předml.: Václav Kněz
    Záhlaví-jméno Prokš, Josef, 1892-1974 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1965 (Mír 1)
    Fyz.popis365, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000481375
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyVazba: Vladimír Jánský. 1200 výt.. Jmenný a věcný rejstřík
    Dal.odpovědnost Kněz, Václav (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla mlékařství
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637.1/.3 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výklady o moderních výrobních postupech mlékárenské technologie. Pojednávají po stránce teoretické i praktické o úpravě a ošetření mléka, o máslařství a sýrařství. Zabývají se nadto také pasterizací a sterilizací a dodržováním hygienických a sanitačních podmínek. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.