Počet záznamů: 1
Receptury jídel pro závodní stravování
Houžvička, Alois - Autor
3., upr. a dopln. vyd. - Praha : Merkur, 1972 - 621, [2] s. ; 8°
Píchová, Jarmila - Autor
jídla závodní stravování
příručky kuchařské receptySignatura C 82.625 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Receptury jídel pro závodní stravování / [Autoři:] Alois Houžvička, Jarmila Píchová Záhlaví-jméno Houžvička, Alois (Autor) Údaje o vydání 3., upr. a dopln. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1972 (ST 2) Fyz.popis 621, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000435137 Poznámky 6000 výt. Dal.odpovědnost Píchová, Jarmila (Autor)
Předmět.hesla jídla * závodní stravování Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 640.5 , 641.55 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY V novém vydání došlo k určitým úpravám po přihlédnutí k připomínkám závodních jídelen a po zrušení závaznosti materiálových spotřebních norem. Změny v souboru receptur se týkají např. zvýšení dávek tuku na smažení, dávekbrambor, vypuštění předpisů jídel, která se v praxi neosvědčila, uvedení nových předpisů, vypuštění některých partií (např. vzorových jídelních lístků), aniž by se změnil rozsah receptur, upravení dávek potravin, doplnění souboru receptur o přesnídávkové polévky a jídla z bramborové kaše v prášku a rozšíření záměn potravin pro výrobu pokrmů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1