Počet záznamů: 1  

Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku

  1. C 350.571
    Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol. -- Vyd. 1. -- Praha : Sociologické nakladatelství, 2011. -- ISBN : 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.). -- 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.).
    Hladík, Petr, 1972-. Akademie věd České republiky. Technologické centrum
    potravinářský průmysl - Česko * potravinářská technologie - Česko * kvalita potravin - Česko * bezpečnost potravin - Česko * kolektivní monografie
    663/664. 663/664-021.465. 614.31:663/664. (437.3). (048.8:082)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.