Počet záznamů: 1
Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku
SYS 0428435 LBL 02051nam-a2200553-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240529222431.7 007 ta 008 111206s2011----xr-a---e------000-0-cze-- 015 $a cnb002253025 020 $a 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.) 020 $a 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) 035 $a (OCoLC)773172821 040 $a ABA001 $b cze $d BOA001 041 0-
$a cze $b eng 043 $a e-xr--- 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 080 $a 663/664 $2 MRF 080 $a 663/664-021.465 $2 MRF 080 $a 614.31:663/664 $2 MRF 080 $a (437.3) $2 MRF 080 $a (048.8:082) $2 MRF 100 1-
$a Valenta, Ondřej $7 jx20111206026 $4 aut 245 10
$a Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / $c Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol. 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Sociologické nakladatelství, $c 2011 300 $a 123 s. : $b il. (převážně barev.) ; $c 23 cm 500 $a Část. tištěno napříč 504 $a Obsahuje bibliografie 520 3-
$a Problematika kvality a bezpečnosti potravin, možnosti využívání nových technologických trendů při výrobě, zpracování a distribuci potravin. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086794389 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU 546 $a Anglické resumé 550 $a Vydavatel: Technologické centrum AV ČR 650 07
$a potravinářský průmysl $z Česko $7 ph115837 $2 czenas 650 07
$a potravinářská technologie $z Česko $7 ph115836 $2 czenas 650 07
$a kvalita potravin $z Česko $7 ph135653 $2 czenas 650 07
$a bezpečnost potravin $z Česko $7 ph575078 $2 czenas 655 -7
$a kolektivní monografie $7 fd501537 $2 czenas 700 1-
$a Hladík, Petr, $d 1972- $7 mzk2011673684 $4 aut 710 2-
$a Akademie věd České republiky. $b Technologické centrum $7 ko2002159731 $4 pbl 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1