Počet záznamů: 1
Potraviny a nápoje
Forró, Anton - Autor
4., upr. vyd., 3. čes. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 176 s.
ISBN 80-7032-134-2 (brož.)
Kružliak, Peter, - Jiná role Schaller, Rudolf, - Jiná roleSignatura C 279.002 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Potraviny a nápoje : učebnice pro kuchaře a číšníky Záhlaví-jméno Forró, Anton (Autor) Údaje o vydání 4., upr. vyd., 3. čes. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1993 Fyz.popis 176 s. ISBN 80-7032-134-2 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb000098602 Dal.odpovědnost Kružliak, Peter, 1924- (Jiná role)
Schaller, Rudolf, 1926-1986 (Jiná role)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Učebnice přináší základní informace o potravinách, pochutinách a nápojích. Obsahuje tyto kapitoly: potraviny rostlinného a živočišného původů, jejich složení, mléko a mléčné výrobky, vejce a vaječné výrobky, ovoce a zelenina, sladidla, maso a masné výrobky, tuky, obiloviny, mlýnské výrobky, těstoviny a pekařské výrobky, pochutiny. Text je doplněn tabulkami a ilustracemi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1