Počet záznamů: 1  

Micromycetes in Foodstuffs and Feedstuffs

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jesenská, Zdenka, 1931-2022 - Autor
    Amsterdam : Elsevier, 1993 - X, 256 s. : fotogr., tab. ; 23 cm
    ISBN 0-444-98684-7
    Progress in Industrial Microbiology;
     houby  plísně  potraviny  toxiny
     monografie
    SignaturaC 275.366
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 275.366   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMicromycetes in Foodstuffs and Feedstuffs / Zdenka Jesenská ; [Přel. z češ.]
    Záhlaví-jméno Jesenská, Zdenka, 1931-2022 (Autor)
    Vyd.údajeAmsterdam : Elsevier, 1993
    Fyz.popisX, 256 s. : fotogr., tab. ; 23 cm
    ISBN0-444-98684-7
    Edice Progress in Industrial Microbiology; Vol. 28
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchPřehl. lit. - Věcný rejstřík. - Zkratky
    Předmět.hesla houby * plísně * potraviny * toxiny
    Forma, žánr monografie
    MDT 579 , 582.2 , 614.3
    Země vyd.Nizozemsko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    This book provides the reader with an up-to-date overview on moulds and plant fungi in food raw materials, foodstuffs and feedstuffs, the incidence of toxic metabolites of moulds and their significance for the health of both man and farm animals. The introductory chapters in particular are devoted to the influence of mycotoxins on the organism of man and farm animals. The incidence of micromycetes in food raw material and foodstuffs (meat, meat products, milk, milk products, cereals, grains of corn, rice, flour, semolina, bread, bakery products, nuts, alcoholic and non-alcoholic drinks, confectioneries etc.) is covered in detail in subsequent chapters, with feedstuffs (corn, straw, grass, hay, cereals, fodder etc.) also included.Furthermore, this publication contains information on the ecology of some potential producers of mycotoxins, along with a special chapter devoted to the heat-resistant micromycetes which cause moulding of tinned products. Fungi in the drink water and in the working environment is also given attention.This book is a valuable source of information and reference to sanitation officers, veterinaries, biologists, chemists, toxicologists, people working in food and feed industry, authorities in charge of production supervision and students in some branches of natural sciences. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.