Počet záznamů: 1
Řešátko, Jaroslav - Autor
2., uprav. vyd. - Praha : Merkur, 1990 - 283 s.
ISBN 80-7032-912-2
Nodl, Ladislav, - Jiná role Jirsa, Václav, - FotografSignatura C 267.221 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Kuchařská technologie Záhlaví-jméno Řešátko, Jaroslav (Autor) Údaje o vydání 2., uprav. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1990 Fyz.popis 283 s. ISBN 80-7032-912-2 Číslo nár. bibl. cnb000055786 Dal.odpovědnost Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Jiná role)
Jirsa, Václav, 1938- (Fotograf)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1