Počet záznamů: 1
Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů
Buchtová, Hana, 1959- - Autor
Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001 - 164 s. ; 30 cm
ISBN 80-7305-401-9
kontrola potravin rybářství živočišné produkty
učebnice vysokých školSignatura S 27.598 Umístění Info : *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu : Dunivý krok exempláře
Údaje o názvu Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů ; Alimentární onemocnění z ryb ; Mrazírenství / Hana Buchtová Záhlaví-jméno Buchtová, Hana, 1959- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001 Fyz.popis 164 s. ; 30 cm ISBN 80-7305-401-9 Číslo nár. bibl. cnb000999925 Poznámky 400 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla kontrola potravin * rybářství * živočišné produkty Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 614.31 , 639.2/.6 , 637 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1