Počet záznamů: 1  

Asijská kuchyně


  1. Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2003 - 237 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN 80-249-0122-6
     asijská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 308.571
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Asijská kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.06.2024)C 308.571   

    Údaje o názvuAsijská kuchyně : malá škola vaření / [z německého originálu ... přeložila Alena Bezděková]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2003
    Fyz.popis237 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN80-249-0122-6
    Číslo nár. bibl.cnb001182525
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstříky
    OriginálAsien - die kleine Schule
    Předmět.hesla asijská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(5) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Asijská kuchyně
    Kuchařka nabízí podrobný popis padesáti vybraných specialit východních národů.Recepty jsou sestaveny podle jednotného principu (fotografie hotového pokrmu, nákup, přísady, kuchyňské pomůcky, doba vaření, výživové hodnoty) a zachycují všechny důležité fáze přípravy vaření na dvanácti malých snímcích (příprava přísad, zhotovení pokrmu krok za krokem), obměny receptů, rady k přípravě a servírování pokrmu i rady pro jeho uchování. V úvodu kuchařka vyjmenovává rozmanité druhy asijských přísad, národních a regionálních specialit i několik užitečných nádob a pomůcek. Nechybí ani základní pojmy kuchařské terminologie s originálními výrazy i abecední rejstřík pokrmů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.