Počet záznamů: 1
Konservování ovoce a zelenin
Fulín, Martin, 1853-1926 - Autor
V Praze : A. Reinwart, 1895 - 24 s. : il. ; 19 cm
konzervování ovoce konzervování zeleniny konzervování potravin
příručkyÚdaje o názvu Konservování ovoce a zelenin : jakými způsoby a pomocí kterých přístrojů zužitkuje hospodář své ovoce a zeleninu, aby nejvyššího výnosu dosíci mohl / časové pojednání, jež českým hospodářům napsal M. Fulín Záhlaví-jméno Fulín, Martin, 1853-1926 (Autor) Vyd.údaje V Praze : A. Reinwart, 1895 (Tiskem Edv. Beauforta) Fyz.popis 24 s. : il. ; 19 cm Číslo nár. bibl. cnb001057833 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování potravin Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:634.1/.8 , 641.4:635.1/.8 , 641.4 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1