Počet záznamů: 1  

Konservování ovoce a zelenin


  1.  Fulín, Martin, 1853-1926 - Autor
    V Praze : A. Reinwart, 1895 - 24 s. : il. ; 19 cm
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  konzervování potravin
     příručky
    Údaje o názvuKonservování ovoce a zelenin : jakými způsoby a pomocí kterých přístrojů zužitkuje hospodář své ovoce a zeleninu, aby nejvyššího výnosu dosíci mohl / časové pojednání, jež českým hospodářům napsal M. Fulín
    Záhlaví-jméno Fulín, Martin, 1853-1926 (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : A. Reinwart, 1895 (Tiskem Edv. Beauforta)
    Fyz.popis24 s. : il. ; 19 cm
    Číslo nár. bibl.cnb001057833
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.4:634.1/.8 , 641.4:635.1/.8 , 641.4 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.