Počet záznamů: 1  

Chemistry and technology of wines and liquors

  1. SYS1191572
    LBL
      
    01127nam-a2200349-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230116144404.3
    007
      
    ta
    008
      
    100312s1951----xxu----f------001-0-eng-d
    040
      
    $a ABA009 $b cze $d CBA001
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55:663.83 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:663.2 $2 MRF
    080
      
    $a 66 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    080
      
    $a 663.2 $2 MRF
    080
      
    $a 663.83 $2 MRF
    080
      
    $a 663:54 $2 MRF
    100
    1-
    $a Herstein, Karl M., $d 1896-1961 $7 hka2018981241 $4 aut
    245
    10
    $a Chemistry and technology of wines and liquors / $c Karl M. Herstein, Morris B. Jacobs
    250
      
    $a 2. ed.
    260
      
    $a [New York : $b s.n.], $c 1951
    300
      
    $a xii, 436 s., 1 tb. příl. : $b il.
    650
    07
    $a víno $7 ph116687 $2 czenas
    650
    -7
    $a likéry $7 ph115148 $2 czenas
    650
    07
    $a chemická technologie $7 ph114233 $2 czenas
    655
    -7
    $a monografie $7 fd132842 $2 czenas
    700
    1-
    $a Jacobs, Morris B. $q (Morris Boris), $d 1905-1965 $7 nlk20040152711 $4 aut
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.