Počet záznamů: 1  

Analytické reakce


  1.  Okáč, Arnošt, 1903-1980 - Autor
    5. vyd., (v NČSAV 2., dopl. vyd.) - Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1965 - 326 s. ; 8°
     analytická chemie  chemické reakce
     učebnice vysokých škol
    Osobní jménoGreen Scum (spisovatel), 1962-
    Odkaz viz.Scum, Green, 1962-
    Zelený Škraloup (spisovatel), 1962-
    Viz též Alexa, Metoděj M., 1962-
    BiografieNarozen 13. 3. 1962. Autor povídek, próz a knihy pro děti a mládež, též řidič sanitky.
    Zdroj nalezených informacíGreen Scum: Nuselskej punk, 2015 (autoritní forma, rok narození, publikační činnost) ; www (Zelený Škraloup), cit. 9. 4. 2015 (odkaz viz - česká forma jména) ; Green Scum: Nuselskej punk, 2015 (autoritní forma, datum narození, odkaz viz 1) ; www(Zelený Škraloup), cit. 9. 4. 2015 (odkaz viz 2) ; Green Scum: Steam, 2020 (odkaz viz též, biografické údaje) ; www(Legie - databáze knih fantasy a sci-fi), cit. 11. 12. 2013 (biografické údaje) ; Alexa, Metoděj M.: Bára, Mates & Zelený Škraloup, 2009 (biografické údaje)
    DatabázeSoubor osobních jmen a jmen rodin (rodů)
    Údaje o názvuAnalytické reakce : vysokošk. učebnice pro stud. přírodověd. fakult a vysokošk. příručka pro stud. vys. škol techn. / Arnošt Okáč
    Záhlaví-jméno Okáč, Arnošt, 1903-1980 (Autor)
    Údaje o vydání5. vyd., (v NČSAV 2., dopl. vyd.)
    Vyd.údajePraha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1965 (KNT 5)
    Fyz.popis326 s. ; 8°
    ISBNKčs 14,50
    Číslo nár. bibl.cnb000482429
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyVěcný rejstřík. Pozn.. Obálka: Josef Zezulka. 4000 výt.
    Předmět.hesla analytická chemie * chemické reakce
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt54 - Chemie. Mineralogické vědy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 543 , 544.4 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.