Počet záznamů: 1
Ottolenghi, Yotam, 1968- - Autor
351 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
ISBN 978-80-7529-603-0
Lovekin, Jonathan - Fotograf Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
bezmasá jídla zeleninová jídla
kuchařské receptySignatura B 57.492 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Unifikovaný název Plenty more. Česky Údaje o názvu Ještě více hojnosti / Yotam Ottolenghi Záhlaví-jméno Ottolenghi, Yotam, 1968- (Autor) Nakladatel [Praha] : Slovart, 2018 Fyz.popis 351 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-7529-603-0 Číslo nár. bibl. cnb003057599 Poznámky Z angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová. Fotografie Jonathan Lovekin. Obálkový podnázev: nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Lovekin, Jonathan (Fotograf)
Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
Předmět.hesla bezmasá jídla * zeleninová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5-021.146.4 , 641.55:635.1/.8 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Druh dok. KNIHY Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami, rýži se šafránem, datlemi a mandlemi na nudlích soba s marinovanými houbami, pikantní polévce s cizrnou a bulgurem, kaši z quinoy s grilovanými rajčaty a česnekem, těstovinách na íránský způsob, dušeném kadeřávku s křupavými šalotkami nebo fenyklu s kapary a olivami. Možná vás osloví i jídla s exotickým názvem, jako je karí laksa nebo cuketový baba ganuš. Dobrou chuť! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceNačítání…
Počet záznamů: 1