Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Musil, František - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1956 - 67 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Orel, Vítězslav, - Author of introduction
     vejce  vaječná jídla  potravinářská mikrobiologie
     příručky
    Call numberC 25.226
    Umístění
    Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 25.226   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementMikrobiologie vajec a vaječných výrobků / František Musil ; [předmluva Vítězslav Orel]
    Main entry-name Musil, František (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1956 (Práce)
    Phys.des.67 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000724534
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.)
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Orel, Vítězslav, 1926-2015 (Author of introduction)
    Subj. Headings vejce * vaječná jídla * potravinářská mikrobiologie
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 579.67 , 641.55:637.4 , 613.286 , 637.4 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků
    Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.