Počet záznamů: 1  

Indiánská kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tadič, Roman, 1973- - Autor
    274 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7272-777-3
    Sporáček ;
     indiánská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 370.385
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Indiánská kuchařka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 370.385   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 370.385 P   

    Údaje o názvuIndiánská kuchařka : kuchyně indiánů Velkých planin a amerického Jihozápadu - pikantní směs tradice a modernity / jak ji uspořádal Roman Tadič
    Část názvuKuchyně indiánů Velkých planin a amerického Jihozápadu
    Záhlaví-jméno Tadič, Roman, 1973- (Autor)
    NakladatelV Praze - Podlesí : Dauphin, 2016
    Fyz.popis274 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7272-777-3
    Číslo nár. bibl.cnb002860174
    Edice Sporáček
    PoznámkySprávné místo vydání: Podlesí
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    Předmět.hesla indiánská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(=8) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Indiánská kuchařka
    Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.