Počet záznamů: 1
Kintrup, Martin, 1977- - Autor
České vydání - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7236-983-6
Jak na to
Schardt, Wolfgang - Fotograf Habartová, Hana - Překladatel
veganství veganská jídla příprava jídel
kuchařské receptySignatura C 364.757 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Unifikovaný název Vegan Kochen. Česky Údaje o názvu Vaříme pro vegany / autor: Martin Kintrup ; fotografie: Wolfgang Schardt Záhlaví-jméno Kintrup, Martin, 1977- (Autor) Údaje o vydání České vydání Nakladatel Praha : Jan Vašut, 2015 Fyz.popis 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7236-983-6 Číslo nár. bibl. cnb002754886 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Obsahuje rejstřík. Překlad © Hana Habartová. Přeloženo z němčiny Dal.odpovědnost Schardt, Wolfgang (Fotograf)
Habartová, Hana (Překladatel)
Předmět.hesla veganství * veganská jídla * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.564:613.26 , 641.55 , 613.261 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Druh dok. KNIHY Barevné, trendy a naprosto snadné: přesně takové musí být veganské vaření! V této knize najdete spoustu nových receptů na lahůdky, jež se obejdou bez potravin živočišného původu. Věřte, že boloňské špagety s tempehem, tex-mex burger nebo makadamové tiramisu určitě předčí všechna vaše očekávání. Zaručený úspěch: Každý recept je třikrát odzkoušený. Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem. Lahůdky po celý den: Od snídaně po večeři. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1