Počet záznamů: 1  

Dýně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kittler, Martina - Autor
    České vydání první - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7236-972-0
    Jak na to
      Schütz, Anke, - Fotograf   Borecká, Jaromíra, - Překladatel
     tykve  jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 363.340
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Dýně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 363.340   

    Unifikovaný název Kürbis. Česky
    Údaje o názvuDýně : to nejlepší z podzimní úrody / autorka: Martina Kittler ; fotografie: Anke Schütz
    Záhlaví-jméno Kittler, Martina (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2015
    Fyz.popis64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7236-972-0
    Číslo nár. bibl.cnb002709872
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyPřeklad z němčiny Jaromíra Borecká. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Schütz, Anke, 1963- (Fotograf)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Překladatel)
    Předmět.hesla tykve * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 635.62 , 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Druh dok.KNIHY
    Dýně
    Koupili jste si dýni - co teď s ní? Zase dýňovou polévku? Co takhle si místo ní připravit dýňové lasagne, thajský dýňový kotlík s kari nebo dýňové ratatouille? Nechte se překvapit, co všechno se dá z barevných obrů uvařit. Recepty na pikantní i sladké pokrmy nejen pro podzimní dny! Zaručený úspěch: Každý recept je třikrát odzkoušený Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem Nové poznatky: Malá dýňová škola a dýně do zásoby Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.