Počet záznamů: 1
Kittler, Martina - Autor
České vydání první - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7236-972-0
Jak na to
Schütz, Anke, - Fotograf Borecká, Jaromíra, - Překladatel
tykve jídla
kuchařské receptySignatura C 363.340 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Unifikovaný název Kürbis. Česky Údaje o názvu Dýně : to nejlepší z podzimní úrody / autorka: Martina Kittler ; fotografie: Anke Schütz Záhlaví-jméno Kittler, Martina (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2015 Fyz.popis 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7236-972-0 Číslo nár. bibl. cnb002709872 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Překlad z němčiny Jaromíra Borecká. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Schütz, Anke, 1963- (Fotograf)
Borecká, Jaromíra, 1972- (Překladatel)
Předmět.hesla tykve * jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 635.62 , 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Druh dok. KNIHY Koupili jste si dýni - co teď s ní? Zase dýňovou polévku? Co takhle si místo ní připravit dýňové lasagne, thajský dýňový kotlík s kari nebo dýňové ratatouille? Nechte se překvapit, co všechno se dá z barevných obrů uvařit. Recepty na pikantní i sladké pokrmy nejen pro podzimní dny! Zaručený úspěch: Každý recept je třikrát odzkoušený Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem Nové poznatky: Malá dýňová škola a dýně do zásoby Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1