Počet záznamů: 1  

Qualitätsbewertung von Milch und Milcherzeugnissen

  1. kniha

    kniha


     Bruncke, Rudolf - Autor
    Leipzig : VEB Fachbuchverlag, 1968 - 427 s. : il. + [1] příl.
     mléko  mléčné výrobky  kvalita potravin  mlékárenská technologie
     příručky
    SignaturaC 64.464
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 64.464   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuQualitätsbewertung von Milch und Milcherzeugnissen / Rudolf Bruncke
    Záhlaví-jméno Bruncke, Rudolf (Autor)
    Vyd.údajeLeipzig : VEB Fachbuchverlag, 1968
    Fyz.popis427 s. : il. + [1] příl.
    PoznámkyObsahuje výkladový slovníček pojmů
    Předmět.hesla mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * mlékárenská technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.1 , 613.287 , 637.1/.3 , 663/664-021.465 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.