Počet záznamů: 1  

Úvod do toxikologie a ekologie pro chemiky

  1. SYS0519919
    LBL
      
    01314nam-a2200373-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200515111634.8
    007
      
    ta
    008
      
    071211s2007----xr-ad---------000-0-cze-d
    020
      
    $a 80-7080-548-X (brož.) : $c Kč 136,50
    020
      
    $a 978-80-7080-548-0 (dotisk : brož.) : $c Kč 136,50
    040
      
    $a OSD002 $b cze
    072
    -7
    $a 615 $x Farmacie. Farmakologie $2 Konspekt $9 14
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22
    080
      
    $a 574 $2 MRF
    080
      
    $a 502:54 $2 MRF
    080
      
    $a 504.5:615.9 $2 MRF
    080
      
    $a 615.9 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Horák, Josef, $d 1934-2017 $7 jk01042088 $4 aut
    245
    10
    $a Úvod do toxikologie a ekologie pro chemiky / $c Josef Horák, Igor Linhart, Petr Klusoň
    250
      
    $a Vyd. 1. (dotisk 2007)
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická, $c 2007
    300
      
    $a 188 s. : $b il.
    500
      
    $a Popsáno podle dotisku, rok původního vydání neuveden
    520
    3-
    $a Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788070805480 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a toxikologie $7 ph116469 $2 czenas
    650
    07
    $a ekotoxikologie $7 ph119839 $2 czenas
    650
    07
    $a environmentální chemie $7 ph114476 $2 czenas
    650
    07
    $a ekologie $7 ph114418 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    700
    1-
    $a Linhart, Igor, $d 1954- $7 xx0025971 $4 aut
    700
    1-
    $a Klusoň, Petr, $d 1965- $7 xx0025972 $4 aut
    710
    2-
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $7 kn20010710384 $4 pbl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.