Počet záznamů: 1  

Kantos Hyperionu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Simmons, Dan, 1948- - Autor
    Vyd. 1. - Plzeň : Laser-books, 2010 - 901 s. : il.
    ISBN 978-80-7193-320-5
    Laser SF ;
      Pavlík, Jan, - Překladatel   Záleský, David, - Překladatel   Zábranský, Tomáš, - Překladatel
     americké romány  vědecko-fantastické romány
    SignaturaC 181.469
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 181.469   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 181.469 a   

    Údaje o názvuKantos Hyperionu / Dan Simmons ; [překlad Jan Pavlík, David Záleský, Tomáš Zábranský]
    Záhlaví-jméno Simmons, Dan, 1948- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePlzeň : Laser-books, 2010
    Fyz.popis901 s. : il.
    ISBN978-80-7193-320-5
    Číslo nár. bibl.cnb002159161
    Edice Sci-fi (Laser-books) ; 233
    Laser
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Úplný obsahHyperion -- Pád Hyperionu
    OriginálHyperion cantos
    Dal.odpovědnost Pavlík, Jan, 1958- (Překladatel)
    Záleský, David, 1968- (Překladatel)
    Zábranský, Tomáš, 1969-2021 (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány * vědecko-fantastické romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT (0:82-311.9) , 821.111(73)-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Unifikovaný název 100 things to know about food. Česky
    Údaje o názvu100 faktů, které musíš znát. Jídlo / napsali Sam Baer, Rachel Firth, Rose Hall, Alice James a Jerome Martin ; ilustrovali Federico Mariani a Parko Polo
    Část názvuJídlo
    Variantní názvySto faktů, které musíš znát
    Záhlaví-jméno Baer, Sam (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    NakladatelPraha : Svojtka & Co., 2019
    Fyz.popis127 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-256-2384-8
    Číslo nár. bibl.cnb003086253
    PoznámkyZ angličtiny přeložil Jakub Holešovský. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík. Částečně tištěno napříč
    Unifikovaný název 100 things to know about food. Česky
    Údaje o názvu100 faktů, které musíš znát. Jídlo / napsali Sam Baer, Rachel Firth, Rose Hall, Alice James a Jerome Martin ; ilustrovali Federico Mariani a Parko Polo
    Část názvuJídlo
    Variantní názvySto faktů, které musíš znát
    Záhlaví-jméno Baer, Sam (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    NakladatelPraha : Svojtka & Co., 2019
    Fyz.popis127 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-256-2384-8
    Číslo nár. bibl.cnb003086253
    PoznámkyZ angličtiny přeložil Jakub Holešovský. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík. Částečně tištěno napříč
    Dal.odpovědnost Firth, Rachel (Autor)
    Hall, Rose (Autor)
    James, Alice (Autor)
    Martin, Jerome (Autor)
    Mariani, Federico, 1974- (Ilustrátor)
    Polo, Parko (Ilustrátor)
    Holešovský, Jakub, 1991- (Překladatel)
    Předmět.hesla jídlo * všeobecnosti a zajímavosti
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * obrazové publikace * publikace pro děti
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních cílů manipulativní umělé inteligence Technojádra, jež se vymkly veškeré kontrole. V předvečer zkázy se sedm poutníků vydává na odlehlou planetu Hyperion k otevírajícím se Hrobkám času, tajemným artefaktům neznámé funkce, a na své pouti Mořem trav si vyprávějí podivuhodné příběhy. V cíli jejich dlouhé cesty je očekává smrtonosný Štír, legendární vraždící stroj, anděl smrti, jenž by mohl jednomu z nich splnit nejvroucnější přání, ačkoli ostatním patrně věnuje pouze krutou smrt. Tam, kde se hroutí mocné vesmírné impérium, bývá však jen zřídkakdy vše, jak by se zprvu mohlo zdát. V pozadí dramatických událostí zuří mnohem důležitější bitva. Bitva o spásu lidské duše. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.