Počet záznamů: 1
Horsáková, Monika, 1970- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2008 - 210 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 978-80-85005-96-7
Edice České televize
Teslíková, Kamila - Autor Strýčková, Jana - Autor Saturková, Jitka - Editor
potraviny zelenina ovoce jídla
populárně-naučné publikace kuchařské receptySignatura C 329.689 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni / Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [editorka Jitka Saturková ; ilustrace Petr Chytil] Část názvu Popelky v české kuchyni Záhlaví-jméno Horsáková, Monika, 1970- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Česká televize, 2008 Fyz.popis 210 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 978-80-85005-96-7 Číslo nár. bibl. cnb001794190 Edice Edice České televize Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Teslíková, Kamila (Autor)
Strýčková, Jana (Autor)
Saturková, Jitka (Editor)
Předmět.hesla potraviny * zelenina * ovoce * jídla Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.26/.29 , 663/664 , 635.1/.8 , 634.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1