Počet záznamů: 1  

Pod pokličkou 3

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Horsáková, Monika, 1970- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2008 - 210 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-85005-96-7
    Edice České televize
      Teslíková, Kamila - Autor   Strýčková, Jana - Autor   Saturková, Jitka - Editor
     potraviny  zelenina  ovoce  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 329.689
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Pod pokličkou 3
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 329.689   

    Údaje o názvuPod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni / Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [editorka Jitka Saturková ; ilustrace Petr Chytil]
    Část názvuPopelky v české kuchyni
    Záhlaví-jméno Horsáková, Monika, 1970- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Česká televize, 2008
    Fyz.popis210 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-85005-96-7
    Číslo nár. bibl.cnb001794190
    Edice Edice České televize
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Teslíková, Kamila (Autor)
    Strýčková, Jana (Autor)
    Saturková, Jitka (Editor)
    Předmět.hesla potraviny * zelenina * ovoce * jídla
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.26/.29 , 663/664 , 635.1/.8 , 634.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Pod pokličkou 3
    Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.