Počet záznamů: 1  

Výroba tvarohu a tvarohových specialit


  1.  Strmiska, Josef - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991 - 271 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 21 cm
    ISBN 80-03-00481-0 (Brož.)
    Technika a technologie potravinářského průmyslu
      Hušek, Vladimír - Autor   Minařík, Rudolf - Autor
     tvaroh  potravinářská technologie
     příručky
    SignaturaC 271.696
    Umístění
    Výroba tvarohu a tvarohových specialit
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 271.696   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVýroba tvarohu a tvarohových specialit : nové technologie / Josef Strmiska, Vladimír Hušek, Rudolf Minařík ; graf. úprava Žofie Ryzcová
    Záhlaví-jméno Strmiska, Josef (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991
    Fyz.popis271 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 21 cm
    ISBN80-03-00481-0 (Brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000066954
    Edice Technika a technologie potravinářského průmyslu (SNTL)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchPřehledy lit. - Rozmn.
    Dal.odpovědnost Hušek, Vladimír (Autor)
    Minařík, Rudolf (Autor)
    Předmět.hesla tvaroh * potravinářská technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 663/664 , 637.356.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výroba tvarohu a tvarohových specialit
    Poznatky o bílkovinách mléka, syřidlech a čistých mlékařských kulturách ve vztahu k výrobě tvarohu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.