Počet záznamů: 1  

Udírny a uzení

  1. SYSm0304759
    LBL
      
    01456cam-a2200433-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230531070214.6
    007
      
    ta
    008
      
    050414s2005----xr-a---e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001492082
    020
      
    $a 80-247-1261-X $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)85131591
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55:637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 664.8.035.3 $2 MRF
    080
      
    $a 637.523.38 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Binder, Egon M., $d 1947-2022 $7 mzk2005279244 $4 aut
    245
    10
    $a Udírny a uzení : $b maso, masné výrobky, ryby / $c Egon Binder
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Grada, $c 2005
    300
      
    $a 112 s. : $b il. (převážně barev.) ; $c 19 cm
    500
      
    $a Přeloženo z němčiny
    520
    3-
    $a Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024712611 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a masitá jídla $7 ph115232 $2 czenas
    650
    07
    $a uzení $7 ph137936 $2 czenas
    650
    07
    $a udírny $7 ph126859 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    765
    0-
    $t Räuchern - Flesch, Wurst, Fisch $9 Česky
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.