Počet záznamů: 1
SYS m0304759 LBL 01456cam-a2200433-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20230531070214.6 007 ta 008 050414s2005----xr-a---e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb001492082 020 $a 80-247-1261-X $q (brož.) 035 $a (OCoLC)85131591 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55:637.5 $2 MRF 080 $a 664.8.035.3 $2 MRF 080 $a 637.523.38 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Binder, Egon M., $d 1947-2022 $7 mzk2005279244 $4 aut 245 10
$a Udírny a uzení : $b maso, masné výrobky, ryby / $c Egon Binder 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Grada, $c 2005 300 $a 112 s. : $b il. (převážně barev.) ; $c 19 cm 500 $a Přeloženo z němčiny 520 3-
$a Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024712611 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a masitá jídla $7 ph115232 $2 czenas 650 07
$a uzení $7 ph137936 $2 czenas 650 07
$a udírny $7 ph126859 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 765 0-
$t Räuchern - Flesch, Wurst, Fisch $9 Česky 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1