Počet záznamů: 1  

Sensorická analýza potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Valentová, Helena - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vydavatelství VŠCHT, 1997 - 62 s. : obr., tab.
    ISBN 80-7080-278-2
      Pudil, František, - Jiná role   Pokorný, Jan, - Jiná role
     analýza potravin  potraviny  senzorická analýza
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 23.915
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 23.915   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 23.915 v1   

    Údaje o názvuSensorická analýza potravin : laboratorní cvičení / Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil
    Záhlaví-jméno Valentová, Helena (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vydavatelství VŠCHT, 1997
    Fyz.popis62 s. : obr., tab.
    ISBN80-7080-278-2
    Číslo nár. bibl.cnb000203725
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická Praha, fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Dal.odpovědnost Pudil, František, 1955- (Jiná role)
    Pokorný, Jan, 1928-2011 (Jiná role)
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie (Jiná role)
    Předmět.hesla analýza potravin * potraviny * senzorická analýza
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 663/664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Sensorická analýza potravin
    Sensorická analýza potravin
    Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.