Počet záznamů: 1  

Korespondence Josefa Pekaře a Kamila Krofty


  1.  Pekař, Josef, 1870-1937 - Korespondent - Adresát, příjemce
    Vyd. 1. - Praha : Karolinum, 1999 - 129 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7184-652-X
      Krofta, Kamil, - Korespondent - Adresát, příjemce   Čechura, Jaroslav, - Editor   Čechurová, Jana, - Editor
     Pekař, Josef, 1870-1937  Krofta, Kamil, 1876-1945
     historici
     korespondence
    SignaturaC 294.612
    Umístění 159.96 - Parapsychologie. Psychotronika. Psychoanalýza
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 294.612   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 294.612 P   

    Údaje o názvuKorespondence Josefa Pekaře a Kamila Krofty / Jaroslav Čechura, Jana Čechurová (editoři)
    Záhlaví-jméno Pekař, Josef, 1870-1937 (Korespondent) (Adresát, příjemce)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Karolinum, 1999
    Fyz.popis129 s. ; 21 cm
    ISBN80-7184-652-X
    Číslo nár. bibl.cnb000649207
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Jazyková pozn.Německé resumé
    Dal.odpovědnost Krofta, Kamil, 1876-1945 (Korespondent) (Adresát, příjemce)
    Čechura, Jaroslav, 1952- (Editor)
    Čechurová, Jana, 1969- (Editor)
    Dal.odpovědnost Univerzita Karlova
    Předmět.hesla Pekař, Josef, 1870-1937 * Krofta, Kamil, 1876-1945 * historici - Československo
    Forma, žánr korespondence
    Konspekt930 - Historická věda. Pomocné vědy historické. Archivnictví
    929 - Biografie
    MDT 930-051 , 929 , (437) , (044)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru159.96 - Parapsychologie. Psychotronika. Psychoanalýza
    Druh dok.KNIHY
    J. Pekař a K. Krofta patřili mezi nejvýznamnější české historiky první poloviny 20. století. Kniha je příspěvkem k poznání české historiografie, duchovní atmosféry uvedeného období i jejich odlišných názorů na klíčová období našich dějin. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.