Počet záznamů: 1  

Kineziologie a stravování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Silva, Kim da, 1943- - Autor
    Vyd. 1. - Olomouc : Fontána, 2003 - 144 s.
    ISBN 80-7336-087-X
      Schwingerová, Mária - Překladatel
     kineziologie  racionální výživa  nutraceutika
     příručky
    SignaturaC 310.334
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Kineziologie a stravování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 01.07.2024)C 310.334   

    Údaje o názvuKineziologie a stravování : správné jídlo ve správný čas : vnitřní hodiny jednotlivých orgánů, kineziologická strava, orgány a emoce / Kim da Silva ; [translations Mária Schwingerová]
    Záhlaví-jméno Silva, Kim da, 1943- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeOlomouc : Fontána, 2003
    Fyz.popis144 s.
    ISBN80-7336-087-X
    Číslo nár. bibl.cnb001292301
    Dal.odpovědnost Schwingerová, Mária (Překladatel)
    Předmět.hesla kineziologie * racionální výživa * nutraceutika
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.26/.29 , 612.01 , 613.2 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Kineziologie a stravování
    Rozumné stravování je jedním z hlavních předpokladů zdravého života – to dnes již víme téměř všichni. Proč se však mnozí lidé necítí dobře, přestože jedí zdravě? Ani konzumace plnohodnotných jídel nedokáže zabránit zvýšenému nárůstu civilizačních nemocí, například alergií. Řešení tkví v tom, že e naučíme jíst správné potraviny ve správném čase, neboť jen tak je dokáže tělo kladně přijmout a dostatečně zpracovat. Seznámíte se tak s energií jednotlivých orgánů, s jejich „pracovními hodinami“, vlivem emocí na fyziologické pochody, zdravotními účinky běžných potravin, ale také s praktickými recepty pro životní styl i kuchyni. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.