Počet záznamů: 1  

Česká kuchařka podle krevních skupin


  1.  Černická, Marie Jana, 1949- - Autor
    Praha : Eminent, [2000?] - 204 s. ; 22 cm
    ISBN 80-7281-025-1
     dietetika  česká jídla  krevní skupiny
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 298.289
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Česká kuchařka podle krevních skupin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 298.289   

    Údaje o názvuČeská kuchařka podle krevních skupin / Marie Jana Černická.
    Záhlaví-jméno Černická, Marie Jana, 1949- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Eminent, [2000?]
    Fyz.popis204 s. ; 22 cm
    ISBN80-7281-025-1
    Číslo nár. bibl.cnb000885967
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla dietetika * česká jídla * krevní skupiny
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 641.568(437.1/.3) , 612.118 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Česká kuchařka podle krevních skupin
    Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.