Počet záznamů: 1
Černická, Marie Jana, 1949- - Autor
Praha : Eminent, [2000?] - 204 s. ; 22 cm
ISBN 80-7281-025-1
dietetika česká jídla krevní skupiny
kuchařské recepty příručkySignatura C 298.289 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Česká kuchařka podle krevních skupin / Marie Jana Černická. Záhlaví-jméno Černická, Marie Jana, 1949- (Autor) Vyd.údaje Praha : Eminent, [2000?] Fyz.popis 204 s. ; 22 cm ISBN 80-7281-025-1 Číslo nár. bibl. cnb000885967 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla dietetika * česká jídla * krevní skupiny Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.2 , 641.568(437.1/.3) , 612.118 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1