Počet záznamů: 1
Úprava zajíce v kuchyni
Jedličková, Božena - Autor - Autor adaptace, upravovatel
45 stran ; 18 cm
kuchařství zajíci králíci zaječí maso králičí maso zvěřina
kuchařské receptyÚdaje o názvu Úprava zajíce v kuchyni : návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno Část názvu Návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková Dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno Záhlaví-jméno Jedličková, Božena (Autor) (Autor adaptace, upravovatel) Nakladatel V Praze : knihkupectví A. Reinwart, 1903 Výrobce V Praze : "Politika" Fyz.popis 45 stran ; 18 cm Číslo nár. bibl. cnb000574641 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámka Přívazek k: Rukověť lovectví : příručka pro myslivce, lovce a střelce / napsal Josef Schmoranz Částečný obsah Úprava masa králičího Předmět.hesla kuchařství * zajíci * králíci * zaječí maso * králičí maso * zvěřina Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 639.112 , 636.92 , 637.55'712 , 637.5'692 , 637.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Název části Přívazek k: Rukověť lovectví : příručka pro myslivce, lovce a střelce / napsal Josef Schmoranz "... Připojené pojednání, které sestavila jsem dle nejlepších knih kuchařských a doplnila svými vlastními zkušenostmi, má za účel obeznámiti naše hospodyňky a kuchařky, jak si při úpravě této zvěřiny počínati mají, aby na stůl předložiti mohly nejen jídla chutná a výživná, ale i levně a úsporně využitkovati mohly všech součástí masa zaječího i králičího ..."--Úvod Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1