Počet záznamů: 1
Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě
Soukup, Václav - Autor
Praha : Hejda a Tuček, 1908 - 34, 1 s. ; 8°
Nový, Josef - Autor
kuchařské receptyÚdaje o názvu Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě : z prakse vyzkoušené předpisy ku přípravě rozmanitých pokrmů, polévek a omáček ze chřestu, nakládání, sušení i úchova chřestu čerstvého / Naps. Václav Soukup Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor) Vyd.údaje Praha : Hejda a Tuček, 1908 Fyz.popis 34, 1 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000345580 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky S připoj. návodem ku zakl. chřestoven a racionel. pěst. chřestu od Josefa Nového Dal.odpovědnost Nový, Josef (Autor)
Předmět.hesla chřest * kuchařské recepty * jídla * pěstování Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1