Počet záznamů: 1  

Chov dánia pruhovaného pro experimentální účely

  1. SYS1174740
    LBL
      
    01726nam-a2200457-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230122212004.4
    007
      
    ta
    008
      
    221006s2022----xr-a---f-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb003461800
    020
      
    $a 978-80-7514-138-5 $q (brožováno)
    035
      
    $a (OCoLC)1354195775
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d BOA001 $d ABA001 $e rda
    072
    -7
    $a 639.2/.6 $x Rybářství $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 597.551.21 $2 MRF
    080
      
    $a 639.3 $2 MRF
    080
      
    $a 639.3.03 $2 MRF
    080
      
    $a 639.3.034.2 $2 MRF
    080
      
    $a (083.744) $2 MRF
    100
    1-
    $a Franěk, Roman, $d 1991- $7 ola20201087488 $4 aut
    245
    10
    $a Chov dánia pruhovaného pro experimentální účely / $c R. Franěk, M. Pšenička
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a Vodňany : $b Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, $c 2022
    300
      
    $a 53 stran : $b ilustrace (převážně barevné) ; $c 22 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Edice metodik ; $v 188. $a Technologická řada
    500
      
    $a 200 výtisků
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $a chov ryb $7 ph134819 $2 czenas
    650
    07
    $a rozmnožování ryb $7 ph145186 $2 czenas
    650
    07
    $a umělý výtěr ryb $7 ph135091 $2 czenas
    653
    0-
    $a dánio pruhované
    655
    -7
    $a certifikované metodiky $7 fd806827 $2 czenas
    700
    1-
    $a Pšenička, Martin, $d 1981- $7 mzk2009534907 $4 aut
    810
    2-
    $a Jihočeská univerzita. $b Fakulta rybářství a ochrany vod. $t Metodiky. $p Technologická řada ; $v 188
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.