Počet záznamů: 1
Sapík, Jaroslav, 1952- - Autor
Vydání první - 218 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
ISBN 978-80-7683-169-8
Jaroš, Martin, - Autor
Sapík, Jaroslav, 1952-
20.-21. století
kuchaři česká jídla gastronomie
biografie kuchařské receptySignatura C 408.720 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Sapíkův svět / Jaroslav Sapík, Martin Jaroš Obálkový název Sapíkův svět : nejlepší recepty i bohatý životní příběh hvězdy české gastronomie Záhlaví-jméno Sapík, Jaroslav, 1952- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : XYZ, 2022 Fyz.popis 218 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm ISBN 978-80-7683-169-8 Číslo nár. bibl. cnb003442507 Poznámky "Vydalo nakladatelství XYZ ve společnosti Albatros Media a.s."--Tiráž Dal.odpovědnost Jaroš, Martin, 1963- (Autor)
Předmět.hesla Sapík, Jaroslav, 1952- * 20.-21. století * kuchaři - Česko - 20.-21. století * česká jídla * gastronomie Forma, žánr biografie * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 929 - Biografie MDT (437.3) , 641/642 , 641.56(=162.3) , 641/642-051 , (083.12) , 929 , (092) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až ochutnáte jeho jídla. Inspirujte se poctivými recepty, vedle kterých se dozvíte také o historii i současnosti kuchařské školy rodu Sapíků! Přední specialista na českou kuchyni odhaluje svá kulinářská kouzla – a vy musíte být u toho. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1