Počet záznamů: 1  

Odborná nauka pro řezníky a uzenáře

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tašl, Josef - Autor
    Vydání obou knih 3. - 176 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN 978-80-86659-58-9
      Tašl, Josef.   Tašl, Josef.
     řeznictví  uzenářství  potravinářská technologie  porážka zvířat  zpracování živočišných produktů  zpracování masa  masné výrobky  uzeniny
     učebnice středních škol  kuchařské recepty
    SignaturaC 388.627
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 388.627 P   

    Title statementOdborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář / Josef Tašl
    Main entry-name Tašl, Josef (Author)
    Edition statementVydání obou knih 3.
    PublicationTábor : OSSIS, 2019
    Phys.des.176 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN978-80-86659-58-9
    National bibl. num.cnb003092203
    NoteObsahuje rejstřík
    NoteReprint Receptáře včetně vlastní titulní stránky: Veselí n. Mor., vlastním nákladem - vytiskl Frant. Tomeček v Bzenci
    Another responsib. Tašl, Josef. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
    Tašl, Josef. Receptář
    Subj. Headings řeznictví * uzenářství * potravinářská technologie * porážka zvířat * zpracování živočišných produktů * zpracování masa * masné výrobky * uzeniny
    Form, Genre učebnice středních škol * kuchařské recepty
    Conspect637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 637.5 , 637.523 , 663/664 , 637.513 , 637.03 , 637.5.03 , 637.5+664.91/.95 , (075.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.