Počet záznamů: 1
Schmid, Jeremy - Autor
První vydání - 159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-271-0652-3
Hart, Devin - Fotograf Říská, Pavlína, - Překladatel
uzení uzená jídla
příručky kuchařské receptySignatura B 57.410 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Uzení : jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky / Jeremy Schmid ; fotografie Devin Hart ; přeložila: Pavlína Říská Záhlaví-jméno Schmid, Jeremy (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada, 2018 Fyz.popis 159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-271-0652-3 Číslo nár. bibl. cnb003022093 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Hart, Devin (Fotograf)
Říská, Pavlína, 1972- (Překladatel)
Předmět.hesla uzení * uzená jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 664.8.035.3 , 641.55:664.8.035.3 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Každý si rád užije uzené jídlo - vlastnoručně připravené dobroty, které čerstvé výborně doplní vaši kuchyni a obohatí váš jídelníček. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1