Počet záznamů: 1  

Uzení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schmid, Jeremy - Autor
    První vydání - 159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-271-0652-3
      Hart, Devin - Fotograf   Říská, Pavlína, - Překladatel
     uzení  uzená jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 57.410
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Uzení
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.410   

    Údaje o názvuUzení : jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky / Jeremy Schmid ; fotografie Devin Hart ; přeložila: Pavlína Říská
    Záhlaví-jméno Schmid, Jeremy (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada, 2018
    Fyz.popis159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-271-0652-3
    Číslo nár. bibl.cnb003022093
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Hart, Devin (Fotograf)
    Říská, Pavlína, 1972- (Překladatel)
    Předmět.hesla uzení * uzená jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.8.035.3 , 641.55:664.8.035.3 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Uzení
    Každý si rád užije uzené jídlo - vlastnoručně připravené dobroty, které čerstvé výborně doplní vaši kuchyni a obohatí váš jídelníček. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.