Počet záznamů: 1  

Povrchové dobývání hnědouhelných ložisek

  1. kniha

    kniha


     Elbert, W. C. - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1961 - 394, [1] s. : [3] obr. příl. ; 8°
    Řada báňské literatury
      Rak, František - Překladatel - Autor doslovu, tiráže atd. - Autor úvodu atd.
     povrchové dobývání  hnědouhelné doly
     příručky
    SignaturaC 37.828
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 37.828   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPovrchové dobývání hnědouhelných ložisek : určeno zam. na povrchových hnědouhelných dolech, provoz. technikům a projektantům, učeb. pomůcka odb. hornických škol / Werner Elbert ; z něm. orig. přel., dodatky a pozn. doplnil a předml. k čes. vyd. [naps.] František Rak
    Záhlaví-jméno Elbert, W. C. (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1961 (Brno : Tisk 11)
    Fyz.popis394, [1] s. : [3] obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000516672
    Edice Řada báňské literatury
    PoznámkyMíry a zn.. Přehl. rypů a výrobců tuzemských strojů používaných v povrchových dolech ČSSR. 1410 výt.. Zkr.. Řecká abeceda
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálTagebautechnik im Braunkohlenbergbau
    Dal.odpovědnost Rak, František (Překladatel) (Autor doslovu, tiráže atd.) (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla povrchové dobývání * hnědouhelné doly
    Forma, žánr příručky
    Konspekt622 - Hornictví
    MDT 622.332.012.2 , 622.271 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Praktické zkušenosti ze současného provozu a techniky německých hnědouhelných velkolomů s popisem vzniku a stavby ložisek, složení a vlastnosti uhlí, projektování lomů, plánování prací, strojního zařízení, postupu prací, provozu a s bezpečnostními předpisy.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.