Počet záznamů: 1
Vydání první - 344 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-7560-026-4
Zubáková, Blanka, - Editor Lenderová, Milena, - Editor - Autor úvodu atd. Kouba, Miroslav, - Editor Říha, Ivo, - Editor
jídlo stravování dějiny gastronomie
kolektivní monografieSignatura C 370.803/1 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) Část názvu Evropská gastronomie v proměnách staletí Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Pardubice-Polabiny : Univerzita Pardubice, 2016 Fyz.popis 344 stran ; 21 cm ISBN 978-80-7560-026-4 Číslo nár. bibl. cnb002859906 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Jazyková pozn. Částečně slovenský text, anglické resumé Dal.odpovědnost Zubáková, Blanka, 1987- (Editor)
Lenderová, Milena, 1947- (Editor) (Autor úvodu atd.)
Kouba, Miroslav, 1979- (Editor)
Říha, Ivo, 1975- (Editor)
Předmět.hesla jídlo - Evropa * stravování - Evropa * dějiny gastronomie - Evropa Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 640 , 641/642(091) , (4) , (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; slovenština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1