Počet záznamů: 1  

Výroba másla

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mašek, Jaroslav, 1910-1981 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 - 327 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Kněz, Václav - Autor úvodu atd.   Vedlich, Miloslav, - Autor   Frýdl, Vlastimil - Autor
     výroba másla
    SignaturaC 38.325
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 38.325   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVýroba másla / Jaroslav Mašek za spolupráce V. Frýdla, M. Vedlicha ; předmluva Václav Kněz
    Záhlaví-jméno Mašek, Jaroslav, 1910-1981 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 (Mír 3)
    Fyz.popis327 s. : il. ; 8°
    ISBNKčs 22,00
    Číslo nár. bibl.cnb000459169
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu, máslařům, učební pomůcka průmyslovým školám mlékárenským, závodním školám práce a závodním učňovským školám
    Dal.odpovědnost Kněz, Václav (Autor úvodu atd.)
    Vedlich, Miloslav, 1913- (Autor)
    Frýdl, Vlastimil (Autor)
    Předmět.hesla výroba másla
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    O technologii výroby másla a o požadavcích kladených na jakost mléka jako výchozí suroviny, o kontrole výroby, o otázkach sanitace a hygieny i o hlediscích ekonomických. Autor věnuje zvláštní pozornost novým výrobním postupům, usilujícím o prodloužení trvanlivosti másla. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.