Počet záznamů: 1
Winterová, Kateřina, 1976- - Autor
Vydání první - 219 stran ; barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
ISBN 978-80-7404-207-2
Edice ČT
Rybová, Linda, - Autor Holý, Adam, - Fotograf
léčivé rostliny fytoterapie jídla
populárně-naučné publikace kuchařské receptySignatura B 53.883/4 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Vaříme podle Herbáře. 4 / Kateřina Winterová, Linda Rybová ; s fotografiemi Adama Holého Záhlaví-jméno Winterová, Kateřina, 1976- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Česká televize ve spolupráci s Virtue CS s.r.o., 2016 Fyz.popis 219 stran ; barevné ilustrace, portréty ; 26 cm ISBN 978-80-7404-207-2 Edice Edice České televize Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Rybová, Linda, 1975- (Autor)
Holý, Adam, 1974-2016 (Fotograf)
Předmět.hesla léčivé rostliny * fytoterapie * jídla Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 633.88 , 615.89:633.88 , 641.55 , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími cykly, proměnami v průběhu roku a užitek z jejích plodů. Je to vnímavá úcta k životu předků, k jejich dílu, důmyslu a fortelu, ale i k jejich způsobu obživy. To vše se promítá v pestré škále bezmála dvou stovek receptů, jež autorky sesbíraly z nejrůznějších zdrojů, především domácích, vyzkoušely je a předvedly naživo na televizní obrazovce. Jsou mezi nimi pokrmy z masa, zeleniny, ovoce a bylin, pečivo, nápoje, sladkosti. Skvosty lidové kuchyně, jako boží milosti, frgále, hoďbidlo, kucmoch. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1