Počet záznamů: 1
Hygiena potravin
kniha
Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 - 629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 8°
Živočišná výroba
hygiena potravin maso masné výrobky
učebnice vysokých školSignatura C 55.409/1 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Hygiena potravin : celost. učebnice pro vys. školy. [Díl] 1, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš a kol. Část názvu Maso a masné výrobky Záhlaví-jméno Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 (Mír 23) Fyz.popis 629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000484697 Edice Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Poznámky Vazba: Miloš Pozděna. 1000 výt.. Česko-slovenský slovníček Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla hygiena potravin * maso * masné výrobky Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.5+664.91/.95 , 637.5 , 614.31 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY První svazek několikadílné učebnice jedná o hygienických zásadách při průmyslovém zpracování masa a objasňuje chemické, fyzikálně chemické, mikrobiologické a jiné pochody, které probíhají v normálních i rozkládajících se nebo jinak porušených potravinách. Druhý díl je věnován hygieně mléka a mléčných výrobků, třetí hygieně ostatních potravin a technickým surovinám živočišného původu. Čtvrtý díl obsáhne vyšetřovací metodiky spolu s posuzovacími normami.Načítání…
Počet záznamů: 1