Počet záznamů: 1
Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre
kniha
Lindner, Paul, 1861-1945 - Autor
Berlin : Verlag von Paul Parey, 1895 - 278 s., iv l. obr. příl. : il.
mikroskopická technika mikrobiologická kontrola kvasný průmysl
učebniceSignatura C 361.694 Umístění Údaje o názvu Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre : für Studierende und Praktiker / bearbeitet von Paul Lindner Záhlaví-jméno Lindner, Paul, 1861-1945 (Autor) Vyd.údaje Berlin : Verlag von Paul Parey, 1895 Fyz.popis 278 s., iv l. obr. příl. : il. Poznámky Obsahuje rejstříky Předmět.hesla mikroskopická technika * mikrobiologická kontrola * kvasný průmysl Forma, žánr učebnice Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663 , 614.4 , 57.086.2/.3 , (075) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1