Počet záznamů: 1
Gastronomické služby - servis
Burešová, Pavla - Autor
Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008 - 152 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-86578-86-6
Zimáková, Blanka, - Autor
gastronomie podávání jídel číšnictví
učebnice vysokých školSignatura S 32.881 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková Záhlaví-jméno Burešová, Pavla (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008 Fyz.popis 152 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86578-86-6 Číslo nár. bibl. cnb001858653 Poznámky Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví. 500 výt.. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 Dal.odpovědnost Zimáková, Blanka, 1956- (Autor)
Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Předmět.hesla gastronomie * podávání jídel * číšnictví Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 642 - Číšnictví. Servírování 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 , 642.63 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Předložené skriptum představuje učebnici servisu - obsluhy, která je určená převážně pro studenty Vysoké školy hotelové. Publikaci lze využít zvláště v předmětech Gastronomické služby - servis a Speciální gastronomie - servis. Skriptum lze také použít i při výuce stolničení na středních hotelových školách nebo v učebních oborech pro číšníky. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1