Počet záznamů: 1  

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Machala, Karel, 1967- - Autor
    Olomouc : ANAG, c2008 - 157 s. : il. (převážně barev.) ; 22 cm
    ISBN 978-80-7263-482-8
     kvašená zelenina  probiotika  fytoterapie  fermentace  kvasné technologie  probiotické saláty
     příručky
    SignaturaC 332.300
    Umístění 664 - Potravinářství
    Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 332.300   

    Údaje o názvuKvašená zelenina pro zdraví a vitalitu : léčivé účinky, recepty, historie / Karel Machala
    Záhlaví-jméno Machala, Karel, 1967- (Autor)
    Vyd.údajeOlomouc : ANAG, c2008
    Fyz.popis157 s. : il. (převážně barev.) ; 22 cm
    ISBN978-80-7263-482-8
    Číslo nár. bibl.cnb001822990
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla kvašená zelenina * probiotika * fytoterapie * fermentace - terapeutické účinky * kvasné technologie * probiotické saláty
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.8.039.7:635.1/.8 , 579-027.235 , 615.89:633.88 , 66.098:577.15 , 615.8 , 663.03 , 641.83:579-027.235 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
    Kvašená zelenina je tradiční potravinou snad všech národů. Přesto se dnes stává "vycházející hvězdou výživy", znovu objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení. Kniha protkaná zábavnými perličkami, příslovími a fotografiemi čtenáře provede zákoutími její přípravy se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace z celého světa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.